Olen juuri nyt isän luona,ja olen kirjotellut ja päivitellyt kepparitallin sivuja. Siinä onkin hommaa,nimittäin sivut on iha ajasta jälessä,eikä oo ollu vielä kertaakaa iha valmiit. Ja ikää niillä on kuitenki noin kaksi vuotta. Jos ei muuta,niin ainaki kirjotusvirheitä löytyy ihan rutosti.

No,ihan kivaaha se on,ku voi kuunnella samalla kuulokkeista musiikka,ja olla kenenkää häirittemättä,ku isäki jo nukkuu.

Vieläkään sivut ei oo ihan valmiit,Kaikkien heppojen tiedot ei oo ihan sellaset niinku pitäis,ja yhen hepan kuva puuttuu.

Heppojen määräki on vaihellu niin,että en oo ollu siitä välillä itekkää iha selvillä. Nyt niitä on neljä,koska laitoin melkein kaikki pois ja vaan tärkeimmät jätin. Olen muutenkin nyt taas enemmän ratsastellut,kun se vähän jäi muuttohuminassa.

Löin myös eilen estehyppy-ennätykseni ilman kepparia ja se on nyt 107 senttiä. Kepparilla en ole vielä kokeillut,mutta yleensä hyppään 60-85 senttisiä.

 

P_20161016_140043_1_p.jpg

 

Evi on vieläki vähä hämmentyny juoksuista,ja se tuhosi eilen taas yhet juoksuhousut. jee....

Toivottavasti ne kohta loppuu. Ja kyllä niitten pitäis kohta loppuakki. 

Aion vielä vähä kattoo jotai videoita ja sitte meen nukkumaan. Minun unirytmini o vähän tavallisesta myöhässä,käyn suunnillee 1 yöllä nukkumaa,yhen ja kahen välillä,ja herään puol kymmene ja yhentoista välillä.Se pitäis saaha raiteillee enne seiskaluokkaa,ku menen kouluu.Muute ei käy hyvi.

P_20161016_140104_1_p.jpg

Olen isän luona varmaa sunnuntaihi,myöhintää sunnuntaihi. Sitten meen takas malle,pos synkästä juankoskesta.No,ei tää paikka nii kauhee oo kun vä muistelin,tavallaa ihan kiva paikka. Asuin täällä siis yhdeksänvuotiaana,ja kävin kolmosluokan koulussa. En suosittele juankosken koulua.

 

P_20161016_140100_1_p.jpg

 

Ihmettelen myös,miksi kirjotan nytte aikalailla erilailla ku yleesä. Puhun aikalailla tällä tavalla. Savon murre on minuun tarttunu aika vahvasti,vaikka olenki luonteeltani enemmä hämäläinen. Vaikka tutut ei sitä huomaakkaan,mutta vieraisiin suhtaudun enemmän hämäläisten tyylillä.Mutta miksihä minä ny tällästä mietin..Öitä:)