Nyt olen saanut pari kivaa kuvaa Edwinistä:) Se on vähän hermostunut,mutta ei uitenkaan jumitu sängyn alle,vaan seikkailee ympäri taloa,mutta ei kovinkaan seuraa kaipaa,ja siitä oli hankala saada kuvia,mutta sain sitte pari ihan onnistunutta:)

P_20161008_161044_1_p.jpg

Evi ei uskalla mennä Edwinin lähellekkään,sillä Edwin alkaa heti murista ja sähistä.

Ehwin ei tykkää oikein olla sylissä,vaan kiipeää olkapään yli ja loikaa maahan. Se on aika utsenäinen,ja on omissa oloissaan,mutta tykkää kuitenkin leikkiä. 

Se on sisäsiisti,ja tekee jätöksensä kiltisti hiekkalaatikolle.Onneksi.

P_20161008_161134_1_p.jpg

Muista kissoista Edwin ei välitä tuon taivaallidta,eiä Simon ja Pumbakaan välitä Edwinistä. Simon vain tuijotti ja tuijotti. Vähän Edwinn murisi,mutta Simon ei välittänyt siitäkään,vaan kulki tyynesti ohi,Ajatteli varmaan että tuollaisesta pahanilmanlinnusta ei kannata välittää.

Pimba vähän sähähti,mutta ei ollut sitten huomaavinaankaan koko kissa.

Hyvin on siis mennyt:)

P_20161008_161156_1_p.jpg

Olin veljeni luona muutaman tunnin kissan melle tuomisen jälkeen. Suljin Simonin ja Pumban yläkertaan,missä ne yleensä on ja Edwin sai olla rauhassa alakerrassa,ja kaikille jätin ruokaa ja juomista tietenkin. Evi oli minun mukanani,että ei olisi kotona riehumassa.

Mitään ei ainakaan ollut tuhottu,jos ei oteta lukuun Evin tuhoamaa talouspaperirullaa joka odotti kissanhakumatkan päätteeksi olohuoneessa.

Matka meni musiikin merkeissä kun Edwin naukui ahkerasti kuljetuskopussa,ja oksenti koppiin.

Nyt kaikki neljä kyräilevät vähän hämillään toisiaan. Eivät varmaan ole varmoja,mitä on oikein tapahtunut.

Kuka on tuo musta tavattoman notkea olio??

 

Heidi