No,laitan tähän aika pitkän selostuksen Leo Rojasin Der mit dem Wolf tanztin ja muiden kappaleiden säestämänä.Se on ihan huippu:) titi tin tin tin tin tin,tintitintin,,tin ti tin tin tii....No,joo.mennäämpä asioihin. 

 

 

P4100029%5B1%5D.jpg

Olen innostunut tekemään nukelleni erikoisia vaatteita. Tässä näyte. Pitkä hame ja napapaita.....

P4100009%5B1%5D.jpg

 

Edi on kasvanut. Jos vaakamme on älyissään,painaa Edi 6 kiloa. Muistan sen kun toimme Edin kotiin,ja se oli kerällä sylissäni ja nukkui. Se näytti silloin tosi pieneltä. Nyt se näyttää isommalta. Tiedän myös millaista on koiranomistajan ihna kamala arki. Edi vielä vähän mököttää minulle siitä pesusta...

P4100028%5B1%5D.jpg

Minun paljas varpaani ja Edille tekemäni takki. Ihmettelen,että se ei ole vielä pissannut tai kaknnut sen päälle. Edi ei nimittäin kovinkaan paljon välitä takistaan. Varmaan aion seuraavaksi tehdä sille juhlapukua,,tai uimahousuja,Jotka laitan sille aina suihkuun. No,ehkä jätän ne uimahousut toiseen kertaan,,,,

P4100026%5B1%5D.jpg

Edi on ruvennut keräämään kaikki lelunsa yhteen laatikkoon,ja menee aina niiden keskelle nukkumaan. Aika siisti koira:)

P4100027%5B1%5D.jpg

Se tykkää myös kaluta luita eteisen matolla. Se ei nuku,vaikka kuvassa näutääkin siltä.

 

P4100012%5B1%5D.jpg

Ostin edille tänään turkoosin pannan,johon lisäsin muutaman timanttistrassin. Olisin halunnut luustrasseja,mutta en saanut niitä kiinnitettyä. Voi rähmä. Onneksi se on kiva noinkin.

 

P4100014%5B1%5D.jpg

Kähikuva strassista.

P4100018%5B1%5D.jpg

Dynamiitti,jonka otan talliin takaisin,ja harjattomat Lady ja vanha Spiti.

 

P4100016%5B1%5D.jpg

Haukan merkki. En ole varma onko se läsi vai piirto,mutta sanon sitä läsiksi.

P4100015%5B1%5D.jpg

Olen melko tyytyväinen nykyiseen kädenjälkeeni.

P4100017%5B1%5D.jpg

Haukan valtava harja:)

P4100019%5B1%5D.jpg

Kylttini:)

P4100020%5B1%5D.jpg

Nykyinen huoneeni Tervetuloa-kylttini. Kht Silverhorse- lapun laitoin siihen itse.

P4100024%5B1%5D.jpg

joo joo. Aika lepsellinen leikkini. Mutta lempparileikkini vuosien takaa. Leikin sitä vieläkin välillä,mutta nyt on ollut varmaan viisi vuotta taukoa. Barbeilla leikin aina välillä. Se on hauskaa:) Shelecheillä leikin myös välillä.

P4100025%5B1%5D.jpg

Menen vanhan kalustajan pihakirppikselle myymään keppareita ja muita juttuja lauantaina. Myyn siellä vanhoja heppan,ojani,ja ehkä teen pari muutakin sinne jos kerkeän. Muistatteko vielä Titanin,Vilman,Saaran,Strärnan ynnä pari muuta.Ne ovat vanhempia,ja aika huonoja nykyiseen kädenjälkeeni verrattuna(Jos jaksan panostaa siihen),joten hinnat ovat 2.50-8.50 välillä,mutta jos teen uuisa,hinnat ovat jotain 20 €.

 

P4100032%5B1%5D.jpg

Myytäviä barbeja vaatteineen. No,onneksi minullekkin jää aika paljon,jotain jotain 10-13,laitan pois uusien tieltä ne,joista en niin välitä.

P4100030%5B1%5D.jpg

Kirja,joka on minulla kesken. Luen niin nopeasti,että en pysy oikein kärryillä asioissa. Hopeajärven aarre on edelleen paras Karl Mayn kirja. Aion kyllä vielä lukea sen uudelleen:)

Edi kävi eilen tapaamassa karjalankarhukoira Mustia.Musti oli sen verran raju,että ne piti piti pitää eri aitauksissa,mutta kun oli aita välissä,ne olivat parhaita kavereita.Juoksivat aidan viertä yhdessä edestakaisin. Kokeilimme mitä ne tekivät,jos otimme ne hihnoihin samaan aitaukseen. Musti huitoi käpälillään innoissaan,ja tökkäsi  Ediä aika pahasti.. Vähän Edi uikahti,mutta vauhti oli heti sama kuin ennenkin. Menemme taas huomenna koirapuistoon tapaamaan Mustia. Se on kahdeksan ja puoli kuukautta,ja Edi kohta kolme kuukautta. Edi oli tosi innoissaan kun sai leikkiä toisen nuoren koiran kanssa.Juoksentelivat aidanviertä ihan villinä edestakaisin:) Mustin omstaja joutui viemään vielä koiransa uimaan,koska musti meni makaamaan kuralätäkköön. Kokeilis pestä Edin kun tulimme kotiin,ei se sitä hirveänä vastustellut,mutta ei oikein tykännytkään. Onhan sitäkin nyt kokeiltu:)

Tänään Edi tapasi nyt jo toista kertaa erän coton de tuleaurin. Kyseinen koira,jnka nimeä en vieläkään meinaa muistaa,on jo vähän vanhempi,eikä haluisi leikkiä Edin kanssa,vaan räkytteli ja välillä vähän ärähtikin Edille,joka otti sen leikiksi. Ei se kuitenkaan purrut Ediä,mutta jahtaili räkyttäen Ediä,joka oli siitä vain innoissaan,ja räkytteli myös takaisin,ja välillä kiusasi räkytellen sitä toista koiraa. Edi haukkuu muiden koirien kanssa leikkiessään ihmeen paljon. täällä oli melkonen koirakuoro koiren haukkuessa kilpaa....Kyllä ne kuitenkin tuli ihan hyvin toimeen.

Kouluttelin Ediä ja laitoin myös sen toisen tekemään niitä temppuja,joita se osasi. Aika söpösti se osasi antaa tassua:)Edi osaa jo istua,ja maahankin mennä pienen avustuksen ja namin kanssa. Opetan sille myös pyörähdyksen tekemistä ja kierimistä:) Edi on todella nopea oppimaan,se oppi jo melkein maahan menon,ja oppi istumisen parissa päivässä:) Tosi kiva kaveri on Edi muutenkin,ymmärrän aika hyvin,mitä se haluaa,ja se ymmärtää myös usein mmitä minä sitä haluan. Sitä se ei vain ymmärrä,muksi barbien vaatteita ei saa pureskella. Siitä asiasta emme varmaankan koskaan tule yhteisymmärrykseen.

Aion vaihtaa blogin esittelykuvan. Kunhan saisin simolan rannassa aurigonlaskussa otettua kivan kuvan....

 

*When i'm sleeping in the night
And you come to me,
When you watching me,
Please,
Watch over my dreams...*

(Kun nukun yöllä,ja tulet luokseni,kun katsot minuun,pyydän,katso unelmiini)(Tai jotain sellaista ainakin)

Sanay Watch over my dreams-biisistä,luultavasti Leo Rojasin parhaasta. Kuunnelkaa ihmeessä!

 

Heidi