Ratsastn elen uudella Myrskytuulen Haukansilmällä,liinakolla läsipäisellä hepalla. Se on sophian ja Geronmon  varsa,siksi senkin nimi alkaa sanalla myrskytuuli. Sitä sanotaan Myrskyksi ja Haukaksi. Sillä on myös etuliite SHS eli silverhorsen. Se on tilastohevonen,ja tiedot tulevat sivuille kunhan kerkeän. Haukka on vähän liiankin virkeä,ja haluais mennä aina kovempaa kun ratsastaja. Se on kolmevuotias,ja jotain 158 korkea,ja koosta huolimatta todella nopea,lyö lekiten laudalta jopa Chllan,joka on ollut tähän asti ollut tallin nopein. Aika kumma tapaus. Onneksi ei ole johtajatyyppiä,muuten se pitäisi lauttaa tarhaan,nimittän Spti pitää hanakast huolta asemastaana Chillan kanssa. Haukka meni tosi hyvn,se oppii nopesti. Hyppäsin esteitä Iisan talln blogista tulostamieni ohjeden mukaan. Myrsky pudotti van yhden:)Aion laittaa siitä kuvan tänään tai huomenna. Miksiköhän luennon vain Myrsystä?

Ratsastn myös Sptillä koulua. Sekin meni ihan kivasti,mutta käyntpätkällä hermostu käyntiin ja pukitteli. Spitille se on aika pientä,ihme kun ei ryöstänyt kertaakaan,niin se joskus tekee.

Miranda sai lannehalvauksen,joka oli eilen tosi pahana,mutta onneksi jo paranepaan päin. En todellakaan mistä se on sen saanut,mutta joka tapauksessa se on sen saanut.

Edi on ollu aika kiltisti,ellei sitä oteta lukuun,että se on tehnyt,kakat ja varmaan kahet pissat sisälle. Tänään se ei ole vielä kerennyt telemään mitään. Annoin sille eilen tekemäni epäonnistuneen hepanraadon,ja se on nukkunut sohvalla yöt minun kanssani,kun mummi on ollu kylässä,ja pitänyt minulle seuraa kun olen ollu koneella,ja kaikkialla muuallakin:) Äitin kanssa hihnassa se on ihan hirveä,mutta minun kanssa ihan kiltisti:) parsoni on yhden ihmisen koira,ja se on varmaan valinnu minut. Se osaa jo pienen suostuttelun jälkeen istua käskystä,se oppi sen parissa päivässä:) No,eipä muuta,tässä oli raporttini:)

PS:Olen tänään kahdestaan isoveljeni kanssa n. kello viidestä huomiseen iltaan,ja äiti antaa mnulle kaksi kymppiä käytettäväksi ruokaan,ja aton ostaa sillä ruuan lisäksi myös karkkia,ja tänään on Biman koe,joten en varmaan tänään kirjoittele,ellen sitten kahdentosta aikaan illalla. Aion mennä yhdetoist aikaan hatsastamaan pururadalle kepparilla. Hihiii:) Ei ole ihan varmaa,tuleeno veljenni,voi olla että olen Edin kanssa kahdestan koko sen ajan:)