No moi!

Kuljetan Ediä nykyään pyörän kyydissäkin. Laitan sen pyöränkoriin,jossa on yyny alusena. valjaat päällä,ja sidon sen ohjaustankoon niin että se ei (toivottavasti) voi hypätä kois. Eikä se ole sitä yrittänytkään. Kävin Edin kanssa koirapuistossa(josta ukkonen ajoi meidät pois parin minuutin jälkeen) samalla kun kävin kirjastossa ja kaupassa. Edi istuu korissa ihan kiltisti,välillä nousee seisomaan mutta istuu taas kun käsken. Joskus jouduin painamaan sen alas,mutta vain keppan tai pari. Nyt pääsen nopeammin koirapuistoon jos ei ole autokyytiä saatavilla:) Ihmisten katseet ohi pyöräillessä ovat erittäin mielenkiintoisia,mutta yleisin on onkohan toi ihminen ihan terve- katse. 

 

Uudistin heppojen harjapakkeja. Muut paitsi Hämy ja Dynamiitti ovat saaneet tyytyä yhteiseen harjapakkiin,riimunnaruun,päitsiin ja harjaan. Muille yhteiset ovat sopivat,mutta Hämylle ja Dynamiitille ei yhteinen sopisi. Nyt kuitenkin kaikilla sopivat vaikkakin yhteiset:)

 

Uudistin vähän huonettani:)

 

P_20160525_213623.jpg

Sängyn paikalla on nyt sohva ja sen edessä sohvapöytä. Tallin otin pois,se saa olla ulkona. Laatikko ei ole jäämässä sinne missä se nyt on,se siirtyy olohuoneeseen ja saa kantensa takaisin. Pöytäni siirsin ikkunan edestä nykyiselle paikalleen niin,että siinä istutaan kasvot ovelle päin,sellaisesta olen aina tykännyt:)

 

P_20160525_213632.jpg

Sänky on kaappien takana,pöydän vieressä:)

 

P_20160525_213637.jpg

ja yöpöytä sen vieressä :-)

Heidi

 

Heidi