No hei.

  Tiedättekö sen tunteen kun joku asia oli melkein jo varmaa, mutta ei kuitenkaan ole? Se on todella hermostuttavaa.
  No,pitäisi varmaan kuitenkin selittää aika monta asiaa, ennen kun pääsen kertomaan tuosta.Se on nimittäin aikajanan uusimpia asioita.
  Tulin viikko sitten siskoni kyydillä äidin luo. Matka oli aika kamala. Autossa oli reilusti yli kolmekymmentä lämmintä ja matka kesti yli kaksi tuntia. Sen jälkeen olimme kaikki aika valmista pässinlihaa. Uimaan ei kuitenkaa keretty mennä,sillä äiti oli järjestänyt grillijuhlat. Ne oli ihan hauskat, kaikki sisarukseni ja mummini olivat äidin lisäksi  paikalla. Voin sanoa, että se on harvinasta.

 

IMG_20180429_163019%5B1%5D.jpg

 

  Olemme äidin kanssa lähinnä hengailtu kotona ja vahdittu pihakirppistä, jonka pistimme pystyyn. kävin kerran pyörällä kylällä kirpputoreilla ja mummini luona,mutta se oli aika uuvuttava reissu koska täällä on ollut ihan järkyttävän kuuma koko viikon.
  Pari päivää sitten kävimme kuopiossa ikeassa, ja se oli aika hurja reissu. Ei muuten, mutta tulimme ikeaan eri reittiä kuin tavallisesti ja auto meni siksi parkkiin eripuolelle rakennusta kuin tavallisesti. Sitten kun tarvitsmme jotain autosta ja menimm etsimän sitä, emme tietenkään löytäneet sitä. Etsimme autoa ainakin tunnin ja minä kävin mm. joka ikisen parkkirivin läpi kolmesti. Sitten äiti soitti jo jonnekkin poliisijuttuun koka luuli että auto oli varastettu, mutta onneksi siellä oli jonot ja kukaan ei vastannut. Sitten äiti meni jonnekkin tiskille kysymään vartioita ja se myyjä ehdotti että katsoisimme toiselta puolelta taloa jossa on identtiset parkkipaikat. Sieltähän se löytyi. Minä nauroin kippurassa ainakin vartin ja äiti istui sen vartin autossa kalpeana kuin lakana. Meillä on kaikilla ilmeisestikin erilaiset tavat suhtautua stressitilanteisiin.

  Pistimme pystyyn pihakirppiksen, mutta se ei ole kamalasti kannattanut. Kirppari on ollut nyt kolme päivää ja asiakkaita on ollut yhteensä seitsemän. vain neljä heistä on edes ostanut mitään. Kaiken lisäksi jonkun on aina oltava täällä aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Se ottaa joskus vähän hermoille.

  Ja niin, se juttu mistä mainitsin alussa. Äiti keksi että meidän pitäisi mennä jonnekkin reissuun kahdestaan ennen kun koulut alkaa. Menemme ehkä autolla lappiin ja saatamme myös käväistä norjan puolella. Niin ehkä. Jos äiti vain saa lomaa ja hoidettua asiat kuntoon. Jäämme odottamaan sitä jännityksellä:)

 

Funny how the heart can be deceiving
More than just a couple times
Why do we fall in love so easy?
Even when it's not right

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try, and try, and try
Gotta get up and try, and try, and try
You gotta get up and try, and try, and try

 

Heidi