Hello!

 

En ole vähään aikaan postaillut,joten nyt tartun toimeen entistä isommalla innolla.

Sain rullalaudan toissapäivänä,ja kaaduin sillä toissapäivänä. Nilkkaan tuli ruhje,ja pieni haava kyynärpäähän,muuta ei onneksi muuta.Lauta on vihreä,koska muita ei ollut jäljellä. Jotta olisin saanut sen,piti minun palauttaa ostamani flexi,mutta ei se ole minua harmittanut. Ainakaan vielä.

 

P_20160607_113044.jpgP_20160609_093839.jpg

 

Edi ei ole kahteen päivään tehnyt sisälle (ainakaan minun tietojeni mukaan) joten luulen,että se alkaa vihdoinkin tulla sisäsiistiksi. Se haukkuu enemmän kuin ennen,ja toivon että se ei enää lisää haukkumistaan,silloin se alkaa jo käydä hermoille.

Myin 20 eurokka muutama päivä sitten kaverilleni heppoja,ja hän on minulle vielä 7.50 velkaa,ja kepparituloni ovat kivasti reilut 40 euroa plussalla. 

Pistin Sophian,Haukan ja Tornadon myyntiin,ja tein talliin uuden hepan,Ramonan. Sen rotua en ole vielä päättänyt,mutta se on tamma,melko nuori ja vähän laiska. Muuta en ole vielä päättänyt.

Menemme äitin kanssa luultavasti ainakin yhdeksi yöksi (Vihdoinkin) sille ihanalle mökille. Edi tietty tulee mukaan,ja ainakin Ramona ja Rih.Muista en vielä tiedä.

Värjäsimme äitin kanssa eilen tukkani hennalla yhä punaisemmaksi. 

Olen taas vaihtanut kirjakaappini paikkaa,koska vaalleitteni tila loppui,ja vaihdoin vaatekaappini taas ennalleen. Luuletteko,että minulla on vihdoin tarpeeksi kirjoja? Säilytän myös rullalautaa kirjakaapissa,,,,,,

(Ylähyllyllä on on myös etummaisien kirjojen takana pari korkeaa pinoa)

 

P_20160609_093932.jpgå

 

Edi kävi äsken rokotuksessa. Toivoisi että voisin viedä Edin muuruveden Match Showiin,mutta kaikki rokotukset ei ole vielä annettu. Kyllä ärsyttää,jos ei voi viedä!

Edi on järsinyt erästä barbin harjaani,ja crocsini ovat yhä nakerrellumman näköiset. Tällä hetkellä harja on vielä nakerrellumpi.

 

P_20160605_112639.jpg

 

Edi on jo kaksi kertaa varastanut pöydältä ruokaa,vaikka sitä on ollut kupissakin. Kerran se varasti retiisin,ja toisen kerran riisikakun. ajattelin että se tapa karsiutuisi pois,jos se varastaisi pöydältä jotain joka maistuu hirveälle. Kokeilin,mikä maistuisi Edin mielestä pahalle,mutta mikään ei maistunut pahalle,edes etikkakurkkulen liemi. Kommentoikaa,jos tiedätte jotain!

 

Eipä tässä muuta kerrottavaa enää ole,So long!

 

Heidi