Olimme taas Edin ja äitin kanssa saaressa. Edi juoksi riemuissaan sinne tänne ja oli jopa mökin alla. Veneessä se oli kuin kotonaan.Minä ajelin melko paljon moottoriveneellä. Harjoittelin tarkemmin sen käyttöä. Uimaan en uskaltanut kuin kerran. Olimme siellä perjantaista tähän päivään.

Tallin nimi muutui Kht Hopearatsuksi.

Kävimme myös koskessa silloin kun se oli rauhallisimmillaan. Vastavirtaan  meno oli kuitenkin aika hankalaa.ja kaiken lisäksi moottori toimi vain vähän aikaa ja sammui,ja kun käynnistin sen uudelleen,se teki saman tempun. kiva. onneksi se kuitenkin pahimmissa paikoissa pysyi käynnissä. 

Tuo musiikki mikä minussa nyt soi,laittaa minut ikävöimään viimeisen Karl Mayn kirjan ääreen. Keltainen rosvopäällikkö on ainoa,mikä niistä,mitkä olen lainannut,muut olen jo lukenut. Sitten luen ne kaikki uudelleen. Vielä muuten taitaa yksi sen lisäksi olla,,, Toivottavasti on. Ja loput etsin käsiini vaikka kiinasta.

Menemme äitini kanssa erään tuttumme mökille luultavasti koko kesäksi. Kuvia aion ottaa tabletilla ja kameralla koko kesän. Mökki on entisellä kotiseudullani,jossa olen asunut kymmenen vuotta yksivuotiaasta asti. Siellä ei ole sähköjä,joten tietokonettakaan en voi ottaa mukaan,joten olen siellä ilman nettiä,mutta äiti käy töissä nilsiässä,joten pystyn päivittämään blogia pari kolme kertaa viikossa. Mökki on mallia kaksi sänkyä,pöytä ja tuolit,joten se on pieni. On siellä senkäään kaksilevyonen pöydälle laitettava kaasuhella.  Se on kosken rannalla,ja siilä on pieni katollien terassi johon aion laittaa hepat. Edi tietty tulee mukaan,ja jonkunlaisen aitauksen hepoille aion laittaa,muuten Rih särkee koko terassin. Mökin piha on aika villiintynyt,mutta hoidamme kyllä asiat. Muutamme mökille luultavasti huomenna. Katsotaan mitä tulee:)