Terve vain!
 

  Olen vieläkin aika väsynyt,koska en nukkunut muutamaan päivään kovinkaan hyvin.
Ja sen syy on: Tämä.

IMG_20170602_085701.jpg

 

  Ennen kun säikähdätte, koira ei ole miun vaan isosiskoni. Hän muuttaa parin viikon päästä lähemmäs työpaikkaansa joka on hyvin lähellä meitä, joten tuo koira tulee varmastin vierailemaan blogissani useammin kuin vain kerran. 
  Nyt tuo koira asuu meillä koska siskollani on paljon työvuoroja ja hän asuu 60 kilometrin päässä työpaikastaan,ja meiltä sinne on vain muutama sata metriä. Olen koiran hoitaja kun siskoni käy töissä vielä muuton jälkeenkin. Enkä voisi olla enempää innoissani:)
  Koiranpentu on siis vähän reilu kahdeksanviikkoinen valkoisen paimenkoiran ja collien sekoitus. Collieta penskassa on 25% ja loput paimenkoiraa. Pentu on uroskoira ja sen nimi on Utu.
  Vaikka Utu on vasta pikupentu,se on jo melkoisen iso ja sen tassut ovat pennun kokoon nähden.... no, valtavat. 
  Haimme sen Huittisista kahdestaan isosiskoni kanssa. Koko matkan Utu lähinnä nukkui minun sylissäni. Neljä ja puoli tuntia... Ja minä lähettelin hullun lailla kuvia siitä sisaruksilleni...
  Kävimme isoveljeni luona katsomassa mitä Utu sanoisi isoveljeni koirasta Rikusta. Sitten sinne tuli myös isoveljeni tyttöystävän vanhemmat kahden oman koiransa kanssa. Ihan hyvin Utu tuli niiden kanssa toimeen, vaikka väsy iskikin kesken kaiken:)

 

IMG_20170601_164036.jpg

  Utu on aika vilkas ja riehakas,niin kuin pennun pitääkin. Se rakastaa nakerrella leluja, luita, sormia, varpaita ja myös nilkkoja. Se tekee koko ajan jotain ja isosiskoni on melkein koko ajan järkyttyneen näköinen,kun Utu kalauttaa itsensä johonkin,tai törmää johonkin kun leikin keskellä unohtaa katsoa eteensä....

 

Heidi