Vaikka toinen shettis on vielä kesken,sain yhtäkkiä pakkomielteen. Pim. Minun on saatava valkoinen sukkashettis. Sitten kun menimme parin päivän päästä siilinjärvelle,sain sieltä pari paria valkoisia sukkia,ja toinen pari niistä sai uuden elämän valkoisena sukkakepparina ja sen korvina. Nyt siitä kuva:)

P1140081%5B1%5D.jpg

Pikkuisen nimi on Hopeatähti,eli Hopsu,ja se on ruuna:)

P1140083%5B1%5D.jpg

Koska valkoinen villalanka olli lopputilin,jouduin laittamaan sille kermanvalkoisen hännän. (Jos sitä nyt tuosta kuvasta huomaa,,,)

 

Olen nämä kaksi päivää viettänyt enimmäkseen eräällä ratsastustallilla,joten en ole oikein kerennnyt kirjoittelemaan,tai sitten en ole vain kerennyt muina päivinä. Nyt kuitenkin kirjoittelen lähipäivinä,sillä mieleni tekee jäätävästi keppistelemään. Nykyään minulla ei enää ole ruokintalistoja,sillä ne olivat liian monimutkaisia,ja revin ruokakaukalot irti,ja ruokin ne perinteisesti sankosta:)Aioin ensin mennä taas tänään tallille,mutta en sittenkään aoi mennä. Ratsastelen ainakin Hopsulla:) Olen muuten howrsessa ShettisLowe,kaveriksi saa pyytää tai tulla juttelemaan:) Ulkoasu on kohta vaihtumassa,luultavasti tällä viikolla:) Illemmalla tulee vielä luultavasti toinen postaus:)